Mirësevini në Heraklis Hotel

Ne ju ofrojmë shërbimet më të mira, për të shijuar pushimet tuaja.

Heraklis Hotel është një zgjedhje e mirë pushimi në Berat. Hoteli ofron dhoma të pajisura me pajisjet më të rëndësishme që ju nevojitet për të kaluar një qëndrim të këndshëm dhe të rehatshëm. Të gjitha dhomat janë të dekoruara me elemente drruri, përfshirë tavanet. Nga Hoteli Heraklis mund të arrini lehtësisht në çdo pikë turistike në qytetin e Beratit.

Mirësevini në Heraklis Hotel

Ne ju ofrojmë shërbimet më të mira, për të shijuar pushimet tuaja.

Heraklis Hotel është një zgjedhje e mirë pushimi në Berat. Hoteli ofron dhoma të pajisura me pajisjet më të rëndësishme që ju nevojitet për të kaluar një qëndrim të këndshëm dhe të rehatshëm. Të gjitha dhomat janë të dekoruara me elemente drruri, përfshirë tavanet. Nga Hoteli Heraklis mund të arrini lehtësisht në çdo pikë turistike në qytetin e Beratit.

Dhomat Tona

DELUXE DOPIO OSE DYSHE

Kjo dhomë dopio/dyshe përmban një TV me satelit, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si: tualet, frigorifer dhe wifi falas.

DHOMË TRESHE KOMFORT

Kjo dhomë treshe komfort përmban një TV me satelit, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si: tualet, frigorifer dhe wifi falas.

DELUXE ME PAMJE QYTETI

Kjo dhomë deluxe dyshe/dopio përmban një TV me satelit, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si: tualet, frigorifer dhe wifi falas.

Shërbimet që ofrojmë

Gjatë Qëndrimit Tuaj

24 Orë Recepsion

Mëngjes në dhomë

Shërbim Aeroporti

Bar

Rezervo Tani

Eksploroni Qytetin e 1001 Dritareve

Rezervo Tani

Eksploroni Qytetin e 1001 Dritareve